11.3.06

Wendy, bůh nebo ďábel?

Wendy je machryně, bohyně. To je přece jasné. Když se tak zamýšlím (což někdy k večeru z nudy dělám, vždy těsně před modlitbičkou), tak mužský ekvivalent ke jménu Wendy je Wendelín. To je dost srandovní, protože jednoho znám a je dost Pokorný. Ale není Wendy jako Wendy, jak nám ukázala ta tlustoprdka z VyVolených.

O tom jsem ale psát nechtěl. O čem jsem to vlastně chtěl psát? Aha, už vím, ještě jsem si to pořádně nerozmyslel. Ale mravenci v mojem mozku už se slézají a chystají se uspořádat brainstorming, který povede k tomu, že tento příspěvek bude boží, což jsou ostatně všechny příspěvky zde — jsme přece na fanblogu bohyně, ne? Ano, jsme.

Přišel jsem konečně na to, co znamená zkratka www. Je to jakýsi druh podprahové pocty naší bohyni, takže vždy když píšete do prohlížeče například www.pogoda.cz, musíte si zaručeně vzpomenout na Wendy. Možná je to trošku jinak, každopádně na POGO-du se klidně podívat můžete, Wendy tím rozhodně neublížíte. Ale konec trapných reklam.

Než se s vámi rozloučím, vyhlašuji soutěž o golden memberovství! Soutěžní otázka je jednoduchá: Jakou skrytou šifru skrývá tento příspěvek?

Zatím Zdar!

Komentáře (4):

11:08 odp., Blogger Jancll napsal...

Mimochodem, kdyz na to neprijde nikdo v rozumnem case, tak soutez ukoncim a golden memberem nezvolime nikoho, chaaachaaa...

 
2:13 odp., Blogger Mejla napsal...

Jsi mastr Janiku. A Wendy je super!!!

 
8:49 odp., Anonymous Anonymní napsal...

Tak teda WENDY JE SUPER!!!!!

 
8:28 dop., Blogger Jancll napsal...

Holda: Tak jo, jsi Goldenak! :)

 

Poslat komentář

<< Home