5.2.06

Námět k diskuzi...

Vážení členové nejlepšího fanclubu na světě... Poslední dobou mě sužuje jedna neodbytná myšlenka.... Přemýšleli jste už, jak asi bude naše bohyně reagovat, až se dozví o svém fanclubu?
Třeba jestli studem zčervená a uteče...Nebo jestli se vítězně usměje, zamává jako Havel (stylem - žehnám vám) a odjede ve své limuzíně... Třeba se naštve, vynadá nám do magorů a nebude se s námi chtít ani vyfotit...??? (otázka také je, jestli můžeme po bohyni vůbec chtít, aby se s námi vyfotila) Jaké představy mají ostatní členové o setkání s naší Wendy...???

Komentáře (11):

2:25 odp., Blogger Mejla napsal...

Tak treba ja bych byl strasne polichoceny, kdyby mi nekdo zalozil fanklub - a psal tam na me ody a snazil se me tajne vyfotit a tak. Jenze ja nejsem Wendy. Ale pokud mam teda rict, jak si myslim, ze zareaguje ona... Moc ji neznam, videl jsem ji jen na fotce, ale rekl bych, ze nam za to zlibe ruky a bude neskonale vdecna. Copak muze reagovat jinak na tak machrovsky spolek?

 
2:34 odp., Blogger Jancll napsal...

Tak tak Mejlo, vidim to podobne. Prece kazdemu bohu polichoti zakladani spolku (sekty,nabozenstvi,fankluby), snaha najit dukaz, ze existuje (snazit se tajne vyfotit), prinaseni obeti (psani prispevku), modleni se (psani oslavnych basni) a podobne. Kvak.

 
5:23 odp., Anonymous Anonymní napsal...

Pratele, setkani s bohyni si na rozdil od vas nemusim predstavovat... Jiz se mi mnohokrat postestilo! kdyz ji vidim v tolejbuse nebo na zastavce, radosti mi srdce poskoci a hned mam lepsi den! Nejradeji mam vsak patky..V tento posvatny den sedim natesena u domovniho zvonku a cekam, az zazvoni a ja budu moct slyset to jeji: "Dobry den! Prosim vas, otevrete mi? Nesu letaky." Je to bajecny pocit, mohu vrele doporucit!

Dvere jsou u nas kazdy patek otevreny pro kterehokoli clena klubu, ktery se zde s ni chce setkat!

 
6:43 odp., Blogger Jancll napsal...

Petrusinec: Zamlouvam si listek do prvni rady! Za odmenu te pak zaradim mezi narcisy... ehm tedy mezi Golden membery :).

 
8:19 odp., Anonymous Anonymní napsal...

jancll: dobra tedy! Pocitam s tebou!

 
9:49 odp., Anonymous Anonymní napsal...

Hele, petrusinec, co je to tolejbus?...:)

 
10:27 odp., Blogger Mejla napsal...

malycok: Hele, nerypej do moji holky, jo :) ?

 
11:03 odp., Blogger Jancll napsal...

Petrusinec se proste spletl, to je normalni. Kazdy si ale domysli, ze chtela napsat kolejbus, predchudce parnich lokomotiv, kterehozto predpovedel uz Leonardo da Vinci i s vrtulnikem!

 
11:09 dop., Blogger lena napsal...

Už se poprali? Už se poprali? :-D

 
12:08 odp., Anonymous Anonymní napsal...

Hele, Mejla, bavil se tu někdo s tebou?

 
10:44 odp., Anonymous Anonymní napsal...

Petrusinec, odpověď zní NIKDY...

 

Poslat komentář

<< Home